En rolig start på påsken i Telemark

Porgrunn Røde Kors på Haukeli fikk i dag en hyggelig overraskelse (1 kg godis) fra en person de hadde hjulpet i forbindelse med en beinbrudd for to uker siden.

Lørdag har vært en rolig dag for hjelpekorpsene i Telemark. Utfarten har vært liten, dette kan ha sammenheng med at det på flere skidestinasjoner er lite snø. Det har blitt behandlet to skader i skianlegg, begge disse var menn. Hjelpekorpset har også behandlet to andre sykdomstilfeller. En mann er sendt videre til legevakt for behandling.

Mannskap over hele Telemark er i økt beredskap. I dag har vi hatt 70 mannskaper som har bemannet vaktsteder på fjellet, samtidig som vi har omlag 250 medlemmer i normal beredskap. Flere mannskaper vil forflytte seg til fjellet utover påsken.

Fredag kveld, da mange mannskaper var på vei til påskefjellet fikk Bamble, Porsgrunn og Skien en utkalling til en leteaksjon i Bamble, denne aksjonen ble avblåst i løpet av kort tid.

Drangedal Røde Kors ønsker alle en fin påske med denne filmen.

Områdeleder i Grenland og Vestmar, Telemark Røde Kors Hjelpekorps. Mobil: 945 45 424, E-postadresse: jorn@drangedalrodekors.no