Status palmesøndag

Kl. 23:56 natt til søndag ble Fyresdal Røde Kors Hjelpekorps bedt om å bistå i forbindelse med en skuterulykke i Fyresdal. Mannskapene bistod med skutertransport av mannskap og materiell. To personer var involvert i ulykken, der en person omkom og en person  skadd. Sistnevnte ble fløyet til sykehus med luftambulanse. I tillegg har Porsgrunn bistått AMK med å frakte ut en skadd skiløper på Haukelifjell.

Gvarv Røde Kors Hjelpekorps på Lifjell

Gvarv Røde Kors Hjelpekorps på Lifjell

Telemark Røde Kors Hjelpekorps kan melde om en noe roligere dag sammenlignet med gårsdagen. Det har vært en del folk i løyper og skianlegg. Alle vaktstedene våre kan melde om fint vær.

Hjelpekorpsene i Telemark har i løpet av dagen behandlet 25 skader. 6 av disse skadene var i skianlegg, 15 var ute i terrenget og 3 var andre steder. 4 pasienter er sendt videre til lege/sykehus.

Totalt denne påsken har hjelpekorpsene behandlet 41 skader så langt, kontra 12 skader på samme tid i fjor. Dette er en vesentlig økning vi ikke håper fortsetter.

I løpet av dagen har vi hatt 121 mannskaper i beredskap fordelt på fylkets vaktsteder

Les også: 25 redningsoppdrag første påskehelgen

 

Ikke bare tobeinte som trenger førstehjelp. Her hadde «Jølle» fått et lite kutt i poten. #TRKHpåske #Hjelpekorps #vakt #Påske

A post shared by Drangedal Røde Kors (@drangedalrodekors) on

Operativ leder, Telemark Røde Kors Hjelpekorps. Mobil: 924 49 809 E-postadresse: operativ@telemarkrkh.no